Coba Free

dr.fone toolkit - iOS Private Data mbusak

Gampang Ngilangke Data pribadi saka piranti

  • Prasaja, klik-liwat, proses.
  • Sampeyan pilih kang data sampeyan pengin mbusak.
  • Data permanen dibusak.
  • Ora tau bisa waras lan ndeleng data pribadi.
Kasedhiya kanggo:

Jaga dhewe

Mbusak informasi pribadhi bakal nglindhungi saka maling identitas. dr.fone toolkit - iOS Private Data mbusak bakal mindai piranti kanggo data pribadi lan ngidini sampeyan kanggo milih item kanggo dibusak permanen.

Kabeh iku erasable

Photos, pesen, kontak, cathetan, Safari tetenger lan riwayat telpon ana ing antarane iku sing bisa dibusak. Data dibusak Nganggo iOS Private Data mbusak bisa tau mbalekake.

Busak Sembarang Jinis Privacy ing Panjenengan iPhone / iPad

Apa bisa mbusak saka iPhone? Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo mbusak informasi pribadi ing iPhone, kalebu foto, pesen lan lampiran, kontak, nelpon Sajarah, cathetan, tanggalan, pangeling lan tetenger Safari.

njamin dr.fone kang

Prasaja, cepet, lan efektif.

100% aman

data aman.

Gampang kanggo Gunakake

3 prasaja.

100% Unrecoverable

data dibusak ical ing salawas-lawase.

Piranti didhukung

iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone OS, iPhone More 6s, 6s iPhone, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4
iPad
Kabeh model ing iPad Pro, iPad Air, iPad mini, iPad
iPod
iPod 5, iPod 4

jinis sing didukung

kontak
pesen
riwayat telpon
Cathetan
Photos
Calendar
pangeling
tetenger Safari kang

sistem Requirement

didhukung OS
Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP; Mac OS X 10,12 (MacOS Sierra), 10.11 (El Capitan), 10.10 (Tenaya), 10.9 (Mavericks), 10.8, 10.7, utawa 10.6
CPU
1GHz (32 dicokot utawa 64 dicokot)
Ram
256 MB utawa luwih RAM (1024MB Recommended)
Disk Space Hard
200 MB lan ndhuwur papan free
iOS
iOS 10.3, iOS 10, iOS 9 lan mantan

iOS Private Data mbusak

reviews

2 Reviews

Jl

Exellent.

program Exellent lan ayu tur banget importaint.

Marina, iOS

Banget.

Disimpen Day. Worth sawijining bobot ing emas. Matur nuwun.

Tyrone Williams, iPhone

A kudu yen wis data ilang!

produk sampurna kawelasan kanggo iPhone.

Stefano, iPhone

Tips & Trik

Pangguna kita Apa Uga Ngundhuh:

iOS Full Data mbusak

Gampang mbusak Kabeh data saka piranti. Lan oleh tau bisa waras lan ndeleng data.

iOS Data Recovery

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, utawa file liyane saka iPhone, iPad, utawa iPod.

Tampilan Transfer, Gawe serep & pamulihan

Ngekspor pesen Tampilan kanggo iPhone, iPad, iPod, piranti Android, utawa komputer kanggo nggawe serep.

Nduwur