Аракет Бул Free

Женя менен негизги көйгөйлөр 6 жана аларды кантип чечүү керек

мулк Error

1 мулк Каталар
2 мулк проблемалары

Apple-6-дүйнө жүзү боюнча бир топ ийгиликтер болду. көп сатып алып жана дагы көптөгөн дагы, аны сатып алуу үчүн нааразылык менен, 6-калыкты менен туура аккорды табышкан көрүнөт. Бирок, бир топ, бул акыркы аппарат менен көйгөй же Айнымалар кабарлашты. Бул маселелерди моюнга алууга Apple үчүн бир топ убакыт өттү, бирок, ошентсе да, бул жакын арада иштелип чыгат деп ишендирип келген. Бирок, биз бул маселелерди аныктоого Apple бир өзгөртүү алуу үчүн бир топ убакыт талап түшүнүп турат. Демек, сиз менен бирге туш болушу мүмкүн Азырынча, бул жерде, биз бул маселелердин көпчүлүгү үчүн өз чечимдер менен сиздин бренд жаңы Женя 6.

1: Sound кулакчын пайдаланып жатканда чызылдак

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • гарнитура портуна кирип тарткыла, ошондой эле үн чартылдаганындай алып болсо да кир же чаң бар экенин камсыз кылуу үчүн гарнитура уячасы тазалоо.
  • • Сиз колдонуп жаткан сурактары туура сайылып тургандыгын камсыз кылуу; Эгер жогору жагындагы кандайдыр бир металлды көрө алмак эмес жана бекем сайылып турганда бардык жол менен кесип салуу керек.

2: кокусунан Сериялар жана тез-тез кесип кеткен күйгүзгөндөн

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • Адамдар гарнитура уячасы жогорку аягында айланасында бир нече учурларда пластик, скотч же тишти кысып, натыйжалуу, алар үчүн бул маселени чечсе деп маалымдашты.
  • • көйгөй дагы деле кайталана берсе, анда ал, анткени аппараттык күнөөсү бир түрү болушу мүмкүн. Мындай учурда Apple барып, алар силер үчүн дайыма аппараттык маселени чечүүгө же башка сизге алмаштыруу жыл берип да келет деп эмне үчүн кийинки жакшы нерсе.

3: пластикалык катарларын Түс

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • жакшы иши / сиздин Женя үчүн жаап 6 оң аппаратты сатып алуу убагында сатып алуу; Ушуну менен баштоо үчүн түс жол бербөө керек.
  • • Эгерде буга чейин 6-да, кийинки мыкты нерсе жумшак жана чыдамдуулук боёк турумундагы алып муздак жабууну колдонуу үчүн түстүү. Эгер кандайдыр бир тазалоочу суюктукту колдонуу жөнүндө чечим кабыл алат, анда унутпа; экрандын жана дененин башка бөлүктөрү менен сак бол.

4: Random долуланган жана кайталануучу Өт чыгарылган

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • жакында жүктөлүп колдонмо тел орнотуулар үчүн кылган ар кандай керексиз өзгөртүүлөрдү жокко чыгаруу үчүн фабрика-абалга кыл.
  • • Ошондой эле, Сиздин бардык колдонмолор акыркы котормолоруна турушат камсыз кылуу.

5: Пейзаж режиминде Туура эмес клавиатура

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • өчүрүү тел кайрадан которуу; маселе убактылуу болсо, анда бул аны чечүү керек.
  • • Бул тандоосу боюнча болуп Орнотуулар> билдирүүлөрү жана угуп жогорулатуу мүмкүнчүлүгү өчүрүү Мурунку Iphone айландыруу учурунда аудио билдирүү улам айтып көрсөтүүнү жүргүзүп жибериши мүмкүн.
  • • Андан кийин,> Башкы> мүмкүнчүлүгү Баттон Shapes өчүрүү үчүн Жөндөөлөргө барып. Акыр-аягы,> Орнотуулар барып Генералдык> мүмкүнчүлүгү жана Зоом менен параметрди өчүрүү. Бул кадамдар нужны чечүү керек.
  • • Андан кийин сиз дагы эле маселеге туш болсок, анда биз анын ордуна 3-тараптын Ариптактаны колдонуп сунуштайбыз.

6: 6-иш эмес, Камера

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • Жөндөөлөр> Жалпы> Кайтаруу> Бардык орнотууларды тазалоо - бул жалпы камера маселелерди чечүү керек.
  • • Кээ бир колдонуучулар да гана камера көйгөйлөр баштады Тойлордун эски нускасы менен камдык көчүрмөсүн калыбына келтирүү кийин болгон деп эсептешет; баштапкы абалга, ошондой эле бул учурда иштеши керек.

7: Сенсордук экрандын бербей болуп

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • Apple логотип экранда пайда болгонго чейин бирге жат жана Башкы бет баскычын кармап аппаратты өчүрүп.
  • • Башкы тел кайра Жөндөөлөр> күйгүзүү> Кайтаруу> Бардык жөндөөлөрдү кайра коюу (бул сиз сактап, өзгөртүү обои ж.б. кирүүгө болушу мүмкүн эле, сүйлөшүүдө Берилиштерди жок болмок эмес).

8: Bluetooth иш эмес,

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • биринчи кезекте, сиздин, тел болгон Bluetooth байланыш жупташкан түзмөктөрдүн баарын жок. Орнотуулар> Башкы Мурунку> Кайтаруу> Сиздин тармак орнотууларды тазалоо үчүн тармак орнотууларды тазалап.
  • • Эми сиз Apple эмблемасын көрүп алууга чейин бирге уктап, бет баскычтарын басып туруу. Ал эми, азыр сиз менен туташтыруу үчүн тийиштүү жабдуулар менен Bluetooth аркылуу коштоштурууга аракет кылышат.
  • • Эгерде бул жардам бербесе, анда баштапкы абалга бир гана жолду болот (сиздин кайра баштапкы абалга кылып алдында аппаратты экенине ынана).

9. эч кандай кызмат учурунда эч кандай Touch ID

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • Камдык аппаратты жана толугу менен акы жатканын камсыз кылат.
  • • Андан кийин Орнотуулар> Башкы> программа жана жүктөп барып, орнотуу.
  • • Бул ошондой эле сиздин сайылып сиздин аппарат менен Itunes аркылуу кылган, Алексей тандалып, андан кийин бөлүм жыйынтыгын чыгаруу боюнча Update үчүн текшерүү тандоо болот. 8.0.2 нускасына наамы кийин бул маселе менен жойгонго керек.

10. Screen жонокой майдаланган куруу

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • чечүү караганда алдын алуу чараларын дагы, сөзсүз жардам берет, бул бир; Сиз Тойлордун 6 сапаттуу коргоочу ишти сатып.
  • • Сиз $ 109 же андан үчүн Женя 6 кылган экран ремонт аласыз жакын Apple дүкөнүн саякат.

11. 6-чөнтөккө бүгүлгөн куруу

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • Өз алдынча, аны калыбына келтирүү үчүн аракет жок, сиз 6 назик аппарат жана мулк, сиз кандайдыр бир жол менен 6-ийилген туруп аяктаган болсо, эми ага кам көрө керек; дароо жакынкы Apple дүкөнүн менен байланышып, алар аппаратты текшерет жана алмаштыруу камсыз болушу мүмкүн болсо, көрөбүз.

12. SIM карта менен Error ( "Жараксыз SIM" же "орнотулган SIM-карта)

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • кайра жандыруу жана өчүрүү үчүн учак режимин котор.
  • • өчүрүп сенин 6-
  • • SIM-карта бузулган же кир болсо, текшерип. Сиз өчүргүч же жумшак бор эркин кездеме менен алтын байланыштарды тазалоо керек.
  • • Сиздин мулк 6-программалык> Жалпы орнотуулар аркылуу күнгө чейин> Ошол камсыз кылуу.
  • • маселе дагы деле ошол учурда камсыз кылуу же Apple Сиздин тейлөө керек уланта берсе.

13. кубаттоо чыгарылган

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • Башка дубал розетканы, кабелин жана заряддоо түзүлүшүн колдонуу.
  • • Эгер Женя менен камсыз болгон 6 гана расмий кубаттоо кабели жана дубал заряддоо түзүлүшүн колдонуу менен камсыз кылуу.
  • • Сиздин айыптоо порт жана кабелдик таза жана топурак акысыз камсыз кылуу.
  • • Бул нымдуу же нымдуу чөйрөдө кийин Lightning кабелдик боюнча туташтыргычы кеттин мүмкүн деп божомолдоого болот. Демек, мындай шарттарда, аны колдонуудан баш жана кабелдик менен байланышта болгон кандайдыр бир суу күүп таштайбыз.
  • • Сиздин мулк 6 ал Apple логотип чыкканча бирге уктап, бет баскычтарды басуу менен айыпталып жатат, ал эми баштапкы абалга келтирүү.

14. Чакыруу башка адамды угуп жатат

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • Докладчынын барбекю эч нерсе камтылган эмес, болушун камсыз кылуу; тел иши, экран коргоочусу же чаң чалуу үнү сапатына таасир этиши мүмкүн. кичинекей жана жумшак катмарын пайдалануу талап кылынган болсо, ал таза.
  • • Эгер Bluetooth аспап менен байланышы жок экенин камсыз кылуу, ошондой эле камсыз кылуу үчүн Орнотуулар аркылуу Bluetooth өчүрүп да койсо болот.
  • • Кээде чуу басар өзгөчөлүгүн өчүрүп күйгүзүү да, Жөндөөлөр> Жалпы> мүмкүнчүлүгү жана Phone Noise жокко параметр өчүк экендигин тастыктап берет.
  • • жогоруда берилген бардык кадамдарды аяктагандан кийин, Сиз Apple логотибин көрмөйүнчө аппаратты тазалоо үчүн бирге уктап, бет баскычтарын басып.

15. кенен белгилери / сүрөттөр берүү

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • эки жолу чогулуп, 3 бармактарын колдонгон экран жана кадимки нерселерди кайтарышы керек.
  • • Андан кийин, Орнотуулар> Башкы> мүмкүнчүлүгү барып, жолду Zoom өчүрүп да койсо болот.

16. Кызыл экраны көйгөйү

major problems with iPhone 6

Solution:

  • • бул программа маселе болсо, анда ал бир калыбына келтирүү менен белгилениши мүмкүн; Сиз тууралуу 10-15 секундалык Apple эмблемасын көрүп чейин чогуу бет жана Уйку баскычын басуу. тел, сүйлөшүүдө аны менен өтүү Itunes акыркы нускасы менен сиздин кошуу өчүрүлгөн кийин. Itunes туташкан кезде, тартибин калыбына келтирүү ээрчишет.
  • • бул аппараттык маселе болсо, анда жөн эле уюштурулган алмаштыруу алуу үчүн Apple менен байланышкыла.

Алар жүктөп жатасыз

dr.fone toolkit - iOS System Recovery

dr.fone инструменттери - Серик калыбына келтирүү

калыбына келтирүү режиминде сыяктуу түрдүү Белги системасы маселелерди чечүү, ак Apple лого, кара экран, башталаар укурук, ж.б.

dr.fone toolkit - iOS Data Recovery

dr.fone инструменттери - Серик Маалымат-аракет жана калыбына келтирүү

жоголгон Калыбына келтирүү же жок байланыштарды, кабарларды, сүрөттөрдү, жазып, мулк, коддон жана текст песни ж.б..

Продукт байланыштуу суроолор? Биздин колдоо командасы түздөн-түз айт >>

Hot макалалар
Home> Кантип > мулк проблемалары > негизги Женя менен көйгөйлөр 6 жана аларды кантип чечүү керек

Бардык темалар

Top