Пробајте го бесплатно

dr.fone раководство - Отклучи SIM услуги

Отклучете го вашиот телефон во 3 лесни чекори!

  • Брз, безбеден и постојан
  • 1000 + телефони поддржана, 100 + поддржан мрежа провајдери
  • 60 + земји поддржан

На едноставен, брз, безбеден и легален начин за да го отклучите вашиот телефон.

 постојана

никогаш не ќе мора да се повторува процесот. Можете да го ажурирате софтверот на телефонот како што е нормално и да го користи на било која мрежа во светот.

црната листа

Инструкции за отклучување ќе работат за црната листа телефон, но имајте на ум дека отклучување на телефонот не го отстраните од црната листа. Го вашиот телефон на црната листа? Проверете тука

гаранција

Во редок случај, не сме во можност да го отклучите вашиот телефон од било која причина под наша одговорност, ние ќе ви издаде целосна наплата.

Нема ограничување

Вие ќе бидете во можност да го користите вашиот телефон со било кој оператор во светот.

гаранција безбедно

Овој метод е постојана и не кршат гаранција на вашиот телефон.

Заштедете време

 Вашиот телефон никогаш не треба да ја напушти вашата страна. Продолжи со користење на телефонот за време на процесот на отклучување.

Отклучете го вашиот телефон во 3 лесни чекори!

Изберете го вашиот телефон и да се пополни во формуларот за барање.

Ја добиете вашата отклучување код од страна на e-mail.

Вид отклучување кодот во вашиот телефон

Отклучите вашиот телефон

Кликнете на логото на брендот за да го изберете вашиот телефон, Пополнете го формуларот за барање и примање на чекор-по-чекор инструкции за отклучување на e-mail.?Once сте ги следеле нашите едноставни упатства вашиот телефон ќе се отклучи веднаш и е подготвен да се користи со било која мрежа провајдер.

Целосно земји и мрежата на даватели на компатибилност

Најчесто поставувани прашања - телефон Отклучување

+ Како можам да го отклучите мојот телефон со Dr.Fone - Отклучи SIM услуги?

За да го отклучите вашиот телефон со Dr.Fone - Отклучи SIM услуги, одберете ја направи, модел, земја и оператор на вашиот телефон е заклучен. Откако ќе добиеме исплата, вашето барање ќе бидат обработени и во рамките на гарантирано време на испорака ќе добиете едноставен чекор-по-чекор по e-mail за тоа како да го отклучите вашиот телефон.

Ако ви треба помош во било која точка во текот на процесот на отклучување контактирате со нас преку разговор, телефон или на социјалните медиуми.

+ Колку чини да го отклучите мојот телефон?

Цената на отклучување кодот варира во зависност од неколку фактори. Точната цена ќе се прикаже кога ќе изберете направи, модел, земја и оператор на вашиот телефон е заклучен. Како и добивањето на попусти за секое отклучување, ние сме, исто така, вклучени попусти и до 50% на нашата веб страница.

+ Е отклучување постојано и се применува во странство?

Да. Откако ќе го отклучи вашиот телефон со SIM Отклучување служба никогаш не ќе мора да се повторува процесот. Можете да го ажурирате софтверот на телефонот како што е нормално и да го користи на било која мрежа во светот.

+ Колку време е потребно за да го отклучите мојот телефон?

гарантирано време на испорака зависи од земјата и мрежниот обезбедувач на телефонот е заклучен. Оваа временска рамка, како и просечната време на испорака за слични unlockings, ќе бидат прикажани на екранот кога сте пополнет образец на барањето.

Врв