Пробајте го бесплатно

Центар за поддршка на dr.fone раководство

Не е важно што проблемите ќе се судрите кога се користи dr.fone раководство, ние секогаш сме тука да ви помогне да ги работат надвор.

Да ни помогне да ви помогнат во најбрз начин, ве молиме да одговорите на следниве прашања 2-3, а ние ќе ви помогнеме да се вистинскиот тим на услугата. (Техничка поддршка, поддршка на корисниците или продажба)
Како можеме да ви помогнеме?
  • Имам некои технички прашања во врска со производот што го купиле.
  • Имам едно прашање во врска со кодот за регистрација, преземање, инсталирање или активирање на мојот производ.
  • Сакам да знаете за вашите политики лиценца, надградба и реконструкција.
  • Јас сум само да започнете и имам некои прашања.
  • Имам некои прашања во врска со производот функции и граници пред мојот купувачите.
  • Јас веќе направи купувачите , но имам прашања во врска со мојата цел .
  • Имам предлози за менаџер на производот.
  • Сакам да ги споделат осврти ми со други корисници.
Врв