Provoje falas

Të gjitha Temat

Të gjitha temat

Si për Fshini Ndarja Cache në Android?

Nëpërmjet këtij neni, ne do të diskutojnë se si të fshij particionin cache në Android dhe të gjitha detajet e tjera të lidhura me të. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Si të heq dhënat e aplikacionit dhe Cache në Android?

Në këtë artikull, ne do të mësojmë se çfarë është menduar nga të dhënat kopje e ruajtur dhe metodat e pastrimit të të dhënave kopje e ruajtur në një smartphone Android. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Si të përdorni Snapbox dhe alternative të mirë të saj për Save Snaps?

Sot, ne do të mësojnë në lidhje me Snapbox dhe si të përdorin atë për të shpëtuar Snaps. Ne gjithashtu do të mësojnë në lidhje me alternativa më e mirë që mund të përdoret në vend të Snapbox. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Si të përdorni SnapSave dhe alternative të mirë të saj për Save Snaps?

Sot me këtë artikull, ne do të diskutuar se si për të ruajtur Snapchats me SnapSave dhe gjithashtu një alternativë për SnapSave për të dy iOS dhe Android. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Si për të regjistruar videot në Snapchat dora e njeriut?

Në këtë artikull, ne do të mësojnë se si për të regjistruar në Snapchat pa duart në të dy IOS dhe Android. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Si të Save Tregime Snapchat dikujt për më vonë?

Në këtë artikull, ne do të mësojnë metoda të ndryshme për të ruajtur historitë tona Snapchat dhe ato të të tjerëve për përdorim të mëvonshëm. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Si të përdorni Casper dhe alternativën e saj më të mirë për të shpëtuar Snaps

Mëso se si për të ruajtur Snapchat fotot dhe historitë me Casper për Snapchat. Në këtë post informativ, ne kemi dhënë edhe një alternativë të sigurt për Casper punë e lehtë. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Si të përdorni Snapcrack dhe alternativën e saj më të mirë për të shpëtuar Snaps

Ruaj historitë tuaja Snapchat dhe fotot duke Snapcrack për Android. Ne kemi dalë me një tutorial hap pas hapi për Snapcrack Android dhe alternativë e saj më të mirë. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/05

Tre Metodat për të fshirë dokumentet dhe të dhënat për iPhone / iPad

Në këtë artikull, ne do të mësojmë rreth tre metoda të ndryshme për fshirjes dokumentet dhe të dhënat në iPhone ose iPad. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/04

Çfarë duhet të bëni para se të shitur vjetër iPhone juaj?

Mësoni se çfarë duhet të bëni para se të shitur iPhone në këtë artikull informativ. Ne kemi dalë me një tutorial në thellësi që ju duhet të ndiqni para se të shitur iPhone. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/04

Si për të çrrënjosur LG G4 Stylus sigurtë dhe të shpejtë? (modele të shumëfishta)

Në këtë artikull ne do të diskutojmë se si për të çrrënjosur LG G4 Stylus, të dyja në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/02

Top 7 iPhone Cleaners të pastër iPhone efektivisht

Me këto mjete iPhone mahnitshme të pastër, ju mund të lehtë të mësojnë se si për të pastruar një iPhone në asnjë kohë. IPhone pastër pa ndonjë problem duke përdorur këto aplikacione. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/02

Si të fshini të dhëna të tjera në iPhone / iPad thjesht?

Mëso se si për të fshirë të tjera në iPhone në këtë tutorial të gjerë. Ne kemi shënuar mënyra të ndryshme për të ju ndihmojë të fshini iPhone të dhëna të tjera të zgjedh pajisjen tuaj. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/02

Dy Zgjidhje të fshij Bookmarks për iPhone / iPad

Mëso se si për të fshirë bookmarks në iPad dhe iPhone në tutorial tonë hap pas hapi. Ne do të mësojmë se si të organizojnë bookmarks në iPhone dhe të qëndrojnë të organizuar. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/02

Si të fshij iPhone distanca Kur është e humbur / vjedhur?

Në këtë artikull, ne do të mësojmë se si për të fshirë dhe të rivendosur një iPhone në parametrat e saj të fabrikës distanca në qoftë se për fat të keq, ajo është ose humbur apo vjedhur. Lexo më shumë >>

Postuar nga Selena Lee | 2017/05/02
Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 pasardhes
më i lartë