Provoje falas

dr.fone toolkit Qendra për përkrahje

Pa marrë parasysh se çfarë probleme ju hasni kur duke përdorur veglën dr.fone, ne jemi gjithmonë këtu për t'ju ndihmuar të punojnë ata jashtë.

Për të na ndihmuar të ju ndihmuar në mënyra më e shpejtë, ju lutemi përgjigjuni pyetjeve të mëposhtme 2-3, dhe ne do të ju udhëzojë në ekipin e duhur të shërbimit. (Mbështetje Teknike, Mbështetja e klientit apo Sales)
Si mund të ju ndihmojë?
  • Unë kam disa pyetje teknike në lidhje me produktin kam blerë.
  • Unë kam një pyetje në lidhje me kodin e regjistrimit, shkarkimit, instalimi ose aktivizimin produktin tim.
  • Unë dua të di në lidhje me tuaj licencës, të përmirësuar dhe të rimbursimit politikave.
  • Unë jam vetëm duke u nisur dhe kam disa pyetje.
  • Unë kam disa pyetje në lidhje me produktin funksionet dhe kufijtë para blerjes tim.
  • Unë tashmë e bërë një blerje , por kam pyetje në lidhje me porosinë time .
  • I kanë sugjerime për menaxherin e produktit.
  • Unë dua të ndajnë përshtypjet e mia me klientët e tjerë.
më i lartë