Відгуки від користувачів і засобів масової інформації для dr.fone

dr.fone був визнаний кращим мобільним інструментом з самого початку.

Відгуки
2016-08-30 7:48:30
Дуже корисно по Ча для dr.fone - Відновлення (IOS)

це дійсно витягується повідомлення, яке я випадково видалений. Це було полегшення, тому що я погано потребував інформації в ньому. Це варто завантажити * непогано *

2016-08-26 20:40:06
Nice Жанною для dr.fone - Створення резервних копій та відновлення (Android)

Дуже хороший продукт і обслуговування. Дякую.

2016-08-22 12:18:27
Велика програма! Великі обслуговування клієнтів! по Jennie Плесо для dr.fone - Відновлення (IOS)

Ця програма зробила все, що потрібно це робити, і багато іншого. Коли мій комп'ютер розбився менш ніж через місяць після того, як я купив програму, на сторінці підтримки Wondershare в наставив мене через перереєстрацію продукту. Не може бути щасливим.

2016-08-22 8:40:06
Wondershare dr.fone інструментарій для IOS (Mac) Огляд Хуан Карлос F для dr.fone - Відновлення (IOS)

Знайдено і вилучатись інформацію, яку я шукав дуже easiy

2016-08-18 8:48:34
dr.fone інструментарій - Android Data Recovery (Win) Огляд. Спенсер Джеймс для dr.fone - Відновлення (Android)

dr.fone дійсно вилучатись мої втрачені фотографії, повідомлення та контакти, спасибо большое!

2016-08-16 21:25:02
Gooooood по Каре для dr.fone - Створення резервних копій та відновлення (IOS)

5 зірок я не можу собі уявити це додаток дуже добре

2016-08-15 7:52:19
Comentario де Wondershare dr.fone інструментарій пункт IOS (Win). Одрі для dr.fone - Відновлення (IOS)

Відмінна програма допомагає при всіх даних, які ви втратите, речі дійсно importates

2016-08-12 22:43:09
Найкраще програмне забезпечення для прошивки по Тайрону Williams для dr.fone - Відновлення (IOS)

dr.fone має неймовірно простий користувальницький інтерфейс з дивовижно пояснити крок за кроком інструкції, так що ніщо не може піти не так. Це краще програмне забезпечення відновлення даних я стикався.

2016-08-11 15:18:23
Чудова Джеєм для dr.fone - Ремонт

Чудова і дуже спеціальна програма

2016-08-11 10:44:56
Відмінно! Едуардо для dr.fone - Відновлення (IOS)

Слава Богу за цю програму вона творить чудеса !!!!!!!!! Він знайшов весь TXT я так шукав їм так щасливі Ейка ​​=) Я повністю рекомендую це =) God Bless

2016-08-09 16:31:25
dr.fone інструментарій - IOS Recovery System Паулой для dr.fone - Ремонт

Дякую так багато фіксують мій телефон, який застряг на яблучний логотип

2016-08-09 11:40:24
100% працює Клаус Petig для dr.fone - Відновлення (Android)

Взято багато спогадів, спасибі.

Надіслати / Перевірити огляди
Огляди
інші Рекомендації
dr.fone Відео Відгуки
  • Відгук: webtekno Subsciber: 1.5M Переглядів: 284,000+

  • Відгук: Хуха Subsciber: 2,1е Перегляди: 78,000+

Спробуйте їх, не соромтеся!