Provoje falas
 • Të gjitha modulet
 • iOS
 • android
Më shumë mjete telefonike

Shqyrtime Media

 • PCWorld, një vend kryesor shqyrtim për laptopë, tableta, iPads, desktop PC, printera.

 • LifeHack, një burim për këshilla për të ndihmuar të përmirësuar të gjitha aspektet e jetës sonë.

 • CNET, një vend gjurmët të gjitha të fundit përparime të teknologjisë konsumit.

 • Softonic është vendi për të zbuluar aplikacionet më të mira për pajisjen tuaj.

Më shumë Rekomandimet nga

Klientët tanë duan dr.fone
Ju do, too.

  Program i madh! Great Shërbimi ndaj klientit!

  Ky program ka bërë gjithçka që unë e nevojshme atë për të bërë dhe më shumë. Kur kompjuteri im u rrëzua pak se një muaj pasi bleva programin, faqe Mbështetje Wondershare 's më udhëzoi përmes ri-regjistrimin e produktit. Couldn''t të jenë të lumtur.

  nga Juan Carlos F, iOS

  Punon çdo kohë

  Kam thyer Android software shërim të dhënave për një kohë tani dhe e kanë përdorur atë në telefonat e ndryshme zyre. Ju nuk mund të besoj se sa telefonat merrni thyen çdo javë të tjera. Kjo ndihmon me të vërtetë me marrjen e klientëve detaje dhe dokumente të rëndësishme nga pajisjet e tyre.

  nga ekipi Setcom IT, Android

  software më të mirë për iOS

  Dr. Fone ka një UI tepër të thjeshtë me shpjegohet në mënyrë të mrekullueshme udhëzime hap-pas-hapi, kështu që asgjë nuk mund ndoshta të shkojnë keq. Kjo është më e mira Data Recovery Software unë kam ardhur të gjithë.

  nga Tyrone Williams, iOS

  dr.fone toolkit - produkt Android Data Recovery

  Dr.Fone është produkt i fundit joreale krijuar, unbeatable, Never menduar off, idetë e mahnitshme, trully mëdha. Kjo ju mund të thoni, Dr.Fone ndryshuar fytyrën e vetë android në një fytyrë krejt të re. Dr.Fone punon në të gjitha llojet e teknologjisë, pajisjet madje edhe të drejtë deri në chip vogël mikro. Ajo do të kthehet botën rreth e kaq shumë, pupla të reja të mahnitshme, jo vetëm kaq, se si ajo mund të bëjë çdo gjë dhe asgjë. çfarëdo dhe megjithatë. Kjo është një forca të ketë.

  nga Gerard Katu, Android

  E madhe!

  Falënderoj Perëndinë për këtë program ajo punon mrekulli !!!!!!!!! Ajo gjeti gjithë txt të isha aq në kërkim për im EEK aq i lumtur =) Unë plotësisht rekomandoj këtë =) God Bless

  nga Eduardo, iOS

  I shkelqyer!!!

  Unë mendova se e kishte humbur bijat e mia e ëmbël 16 Fotografitë ditëlindjen dhe video përgjithmonë. Ky software ruajtur mendje e shëndoshë e mia !! Nëse ka pasur një vlerësim më të lartë, dr fone me siguri do të jetë ai për të marrë atë nga unë. Dhe unë kurrë nuk kanë gjetur ndonjë gjë që më bëri të ndihem në këtë mënyrë para. Unë madje shkoi në internet në kërkim të një kod kupon, sepse fondet e mia ishin aq të ulëta që unë couldn''t ta përballojë atë dhe ishte pothuajse në lot deri sa kam gjetur një dhe mori atë për gjysmë çmimi !! Faleminderit dr.fone !!

  nga Darlene, Android
më i lartë