Opinie użytkowników i mediów dla dr.fone

dr.fone został uznany za najlepszego mobilnego narzędzia od początku.

Opinie użytkowników
30.08.2016 07:48:30
Bardzo pomocne przez Cha dla dr.fone - Odzyskiwanie (iOS)

rzeczywiście pobrana wiadomość, że przypadkowo usunięte. To była ulga bo bardzo potrzebne informacje w nim. Warto było pobraniem * kciuki *

26.08.2016 20:40:06
Nicea przez Joan dla dr.fone - Backup & Restore (Android)

Bardzo ładny produkt i usługa. Dzięki.

22.08.2016 12:18:27
Świetny program! Wspaniała obsługa klienta! przez Jennie Pless dla dr.fone - Odzyskiwanie (iOS)

Ten program robi wszystko, co potrzebne jest do zrobienia i więcej. Kiedy mój komputer rozbił się niecały miesiąc po tym, jak kupił program, strona Pomoc Wondershare za przewodnikiem mnie przez ponownej rejestracji produktu. Nie mógłbym być szczęśliwszy.

22.08.2016 08:40:06
Wondershare dr.fone zestaw narzędzi dla systemu iOS (Mac) Recenzja Juan Carlos F dla dr.fone - Odzyskiwanie (iOS)

Znaleźć i pobrać informacje szukałem bardzo easiy

18.08.2016 08:48:34
dr.fone Toolkit - Android Data Recovery (Win) Review. Spencer Jamesa za dr.fone - Odzyskiwanie (Android)

dr.fone naprawdę odzyskać swoje utracone zdjęcia, wiadomości i kontakty, dziękuję bardzo!

16.08.2016 21:25:02
gooooood przez Kare dla dr.fone - Backup & Restore (iOS)

5-gwiazdkowy nie mogę sobie wyobrazić tej aplikacji bardzo dobry

15.08.2016 07:52:19
Komentarz de Wondershare iOS dr.fone para narzędzi (WIN). przez Audrey do dr.fone - Odzyskiwanie (iOS)

Doskonały program pomaga ze wszystkimi danymi tracisz, rzeczy naprawdę importates

12.08.2016 22:43:09
Najlepsze oprogramowanie dla iOS przez Tyrone Williams dla dr.fone - Odzyskiwanie (iOS)

dr.fone posiada niezwykle prosty interfejs z cudownie wyjaśnione instrukcje krok po kroku, więc nic nie może pójść nie tak. Jest to najlepsze oprogramowanie do odzyskiwania danych Natknąłem.

11.08.2016 15:18:23
Wspaniałe przez Jay dla dr.fone - naprawa

Wspaniałe i bardzo specjalny program

11.08.2016 10:44:56
Wspaniały! Eduardo do dr.fone - Odzyskiwanie (iOS)

Dziękuję Bogu za ten program działa cuda !!!!!!!!! Okaże cały txt Byłem tak poszukiwaniu im tak szczęśliwym tyg =) I całkowicie polecam =) Bóg zapłać

09.8.2016 16:31:25
dr.fone Toolkit - iOS System Recovery przez PAULA dla dr.fone - naprawa

Dzięki tak dużo mocowania mój telefon, który został zatrzymany na logo Apple

09.8.2016 11:40:24
100% Prace autorstwa Klausa Petig dla dr.fone - Odzyskiwanie (Android)

Odzyskane wiele wspomnień, dziękuję.

Zatwierdź / Sprawdź opinie
Recenzje multimedialne
Więcej Zalecenia
Recenzje dr.fone wideo
  • Oceniony przez: webtekno Subsciber: 1,5 miliona wyświetleń: 284,000+

  • Oceniony przez: Huhu Subsciber: 2.1m Views: 78,000+

Wypróbuj je, nie wstydź się!