Provoje falas

MirrorGo Android Recorder

Luaj mëdha. Luaj shumë. Të fitojë më shumë.

  • Gëzojnë lojra tuaj celular në kompjuterin tuaj.
  • Përgjigju mesazhet e programeve sociale dhe SMS shpejt në PC.
  • transferimit të të dhënave nga PC në telefon celular.
  • Plotësisht në përputhje me Windows 10.
Në dispozicion për:

Shih & Luaj Bigger

kontrolli i përgjithshëm përtej gisht tips tuaj

Record, Capture, Share.

Sync të luajë kudo

Platforma e qëndrueshme

Emulators tradicionale shpesh çojnë në lojë crashes.
Gëzojnë stabilitetin përsosur lojrave, të luajnë më të gjatë pa frikë!

Jo më shumë Emulator Crashes
Për fat të keq, loja ka ndaluar.
Ne rregull
Pastër Mirror Stabilitetit

Njihuni me konkurrencën, Beat të Konkurrencës

Playing Përfitimet
Konkurrenti Mirror
emulator Konkurrenti
Mouse & Keyboard
 
Ekran i plotë
 
High Definition
 
Screen Capture
rekord
 
Sync lojë Data
 
Keys Hot
   

Zhyt në fushëbetejë

Shqyrtime

31 Shqyrtime

Shkruan një shqyrtim

Love it !!!

e tij është e vetmja gjë që unë ishte zhdukur në menaxhimin telefonin tim android. Madhe !!!

nga Vona

I kam gjë shumë më të mirë

I don `t duhet të shkoj në telefonin tim të më përdorin atë remotly dhe gjë e saj shumë e mirë për mua

me copë

e mrekullueshme

Më në fund kam gjetur atë.

nga Sabir

Tips & Tricks

Klientët tanë janë gjithashtu të shkarkohet:

Android Data Recovery

Shërohen të dhënave fshihet ose humbur nga 6000+ pajisjet Android.

Android Data Nxjerrja (Device dëmtuara)

të dhënat e shpëtimit nga telefonat thyera Android dhe tableta në 5 minuta.

Android Lock Screen Shkarkimi

Hiq ekran mbyllur nga pajisjet Android pa humbur të dhënave.

më i lartë