Provoje falas

Build Your Business

Pa marrë parasysh se çfarë klientët tuaj kanë nevojë, transferimit të të dhënave, shërim, pastrim apo ndonjë gjë tjetër, dr.fone mund të ju ndihmojë të kënaqë ata me software të rangut të lartë.

Për celulare transportuesit dhe Shitësit me pakicë & Riparimi | Për IT / Enterprise & More | Për Fshehtësisë së Identitetit | burime
ulje të mëdha
Volume License Business
Total:
dr.fone - iOS Suite plotë

• 6-10 Devices, 1 PC

• licencë jetës

$279.8 $195.86
Top-Renditur Zgjidhje Mobile për bizneset e të gjitha madhësive
6000+ Pajisje mbështetur
Mbështetur shumica e modeleve në treg dhe pjesa tjetër po vjen.
Custom-Designed
Customize programet sipas kërkesës tuaj për biznes.
shumë gjuhë
Në dispozicion për njerëzit nga çdo cep të gjithë botën.
0 Tech Aftësitë e kërkuara
Të gjithë në dyqan / kompaninë tuaj mund të trajtojë atë, nuk ka përvojë të madhe.
Mbi 500,000 biznese të kandidojë në Wondershare Mobile Solutions
FAQs

Se si të rregulloje një version

Wondershare software janë mjaft të shkëlqyera dhe kompania ime duan të dinë nëse ajo është shumë e shtrenjtë për të blerë një version të përshtatur.

Wondershare ofron zgjidhje të përballueshme dhe profesionale celular që i përshtaten të gjitha madhësive të nevojës ndërmarrjeve. Për më tepër, ne jemi duke ofruar modelin fleksibile të pagesës për partnerët tanë paguajnë zgjidhje celular Wondershare, e cila siguron një biznes të favorshme.

SI PHONES SHUME funksionon MOBILETRANS për të?

Unë jam zhvillimin e biznesit. Mjaft shumë telefona në vendin tim janë telefonat funksion. A përmbajtjes së lëvizshme transferimi Wondershare mund të transferimit të të dhënave nga telefonat funksion në telefonat e mençur? Dhe e bën atë të mbështetur pajisje të veçanta të prodhuara nga telekomit?

Zgjidhja Mobile Wondershare mbështet 6000+ pajisjet, modelet më të mëdha në treg, dhe është vazhdimisht duke shtuar më shumë pajisje të reja dhe të nxehtë. Gjithashtu, ne jemi gjithmonë të vazhdojmë ndjekjen e fundit OS celularë dhe pajisje modele për të siguruar përvojën më të mirë të konsumatorëve.

SI për politikën MIRËMBAJTJA?

Unë do të doja të di politikën mirëmbajtjes e zgjidhjes së lëvizshme Wondershare për përdorim të biznesit.

Zgjidhja Mobile Politika Wondershare mirëmbajtja është e specializuar në dispozicion për ndërmarrje dhe partnerët e përfshirë bug fixes dhe përditësime (updates software, fixes, alarme të sigurisë, përditësimet kritike patch, të përmirësuar Scripts, lëshon e përgjithshme të mirëmbajtjes, dhe më të reja dokumentacionit) kur zgjidhja është mbuluar nga një program Software shërbim Mirëmbajtja dhe nën Periudha Mbështetjes. Në përgjithësi, sipas rajonit të ndryshme dhe politikat e sofistikuar apo kërkesën e partnerëve tanë, është e negociueshme në detajet e mirëmbajtjes dhe mbështetje.

Më shumë detaje të mirëmbajtjes ose mostër ju lutem kontaktoni Departamentin Shitje Wondershare Biznesit

më i lartë