Provoje falas

PREMTIMET PËR PRODUKTET Wondershare

Në sajë të të gjithë programuesit tona për ndalimin kurrë siguruar software top-renditet, departamentet e marketingut dhe shërbimit ndaj klientit për të mbajtur në kontakt të ngushtë me klientët tanë të dashur, Wondershare ka qenë i dedikuar për të shërbyer 50 000 000 + përdoruesit për 13 vitet e fundit. Wondersharers kanë dhe kurrë nuk do të harrojnë premtimet dhe për të mbajtur të ndihmuar klientët të gëzojnë jetën e mrekullueshme dixhitale.

Privacy Mbrojtur

Wondershare është e angazhuar për të mbrojtur privatësinë tuaj. I gjithë informacioni juaj personal është i koduar me teknologji të përparuar dhe të mbrojtur nga çdo përdorim me qëllim të keq.

PROGRAM PËR Phone / Tablet

Read-Only Mode

software Wondershare për celular / tableta lexon vetëm informacion mbi pajisjen tuaj dhe përmbush funksionet e parashikuara nga software. Informacioni juaj personal nuk do të ruhen në software apo në çdo lloj reje.

100% SECURE

Web: website Wondershare zyrtare është e mbrojtur nga shërbimet e sigurisë si Qualys "SSL laboratorë dhe verifikuar se ne jemi duke përmbushur standardet më të larta.

Software: software Wondershare është 100% të sigurt, pa virus ose malware; verifikuar nga shumica e anti-virus software si McAfee, Norton, AVG, etj

PROGRAM PËR Phone / Tablet

Nuk ka dëme të dhënat e aplikacionit

Nëse ju jeni duke përdorur software Wondershare për të menaxhuar, transferimin, ose të shërohen të dhënave të aplikacioneve në telefonin tuaj / tableta, pjesa tjetër e siguroi software Wondershare sjell absolutisht asnjë dëm në të dhënat ekzistuese app në telefon / tabletë.

PËRGJIGJE TË SHPEJTË

Ne e vlerësojmë të gjithë klientët tanë dhe të angazhohen për të ofruar shërbime të shkëlqyera të konsumatorëve. Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është që të i kushtoj vëmendje të plotë për komentet dhe shqetësimet tuaja. Si klient tonë, ju janë prioriteti ynë më i lartë.

Garanci para-mbrapa

Provoni para se të blej me një gjykim të lirë - dhe madje edhe pas blerjes tuaj, ju jeni ende i mbuluar nga tonë para 7-ditore mbrapa garanci .

REJAT Free & DOWNLOAD, LIFETIMW

Përditësime falas, Lifetime

Si klient tonë, ju keni të drejtë të gëzojnë përditësime falas për jetën, që do të thotë blerja e prodhimeve Wondershare jo vetëm ju merr versionin e fundit, por të gjitha përditësimet e ardhshme të lira.

Pa Downloads, Lifetime

Sa herë që ju duhet të reinstall software, ju gjithmonë mund të shkarkoni versionin e fundit nga faqja zyrtare Wondershare.

Wondershare achivements

13 vite përvojë në të dhënat e shërimit

250 SHTETE

50 000 000 + USERS GREAT

më i lartë