Provoje falas
Mbi 2000 Shqyrtime nga përdoruesit dhe Media për veglën dr.fone

toolkit dr.fone ka qenë e njohur si mjet më të mirë celular nga fillimi.

Shqyrtime User
2016/8/30 07:48:30
Shumë e dobishme nga Cha për veglën dr.fone - iOS Data Recovery

me të vërtetë shikohet mesazhin se kam fshirë aksidentalisht. Kjo ishte një arsye lehtësim I keq e nevojshme informatat në të. Ajo ishte me vlerë shkarkimit * thumbs up *

2016/8/26 20:40:06
Bukur nga Joan për dr.fone veglën - Android të dhënave Backup dhe Restore

Produkt shumë i mirë dhe të shërbimit. Faleminderit.

2016/8/22 00:18:27
Program i madh! Great Shërbimi ndaj klientit! nga Jennie Pless për veglën dr.fone - iOS Data Recovery

Ky program ka bërë gjithçka që unë e nevojshme atë për të bërë dhe më shumë. Kur kompjuteri im u rrëzua pak se një muaj pasi bleva programin, faqe Mbështetje Wondershare 's më udhëzoi përmes ri-regjistrimin e produktit. Couldn''t të jenë të lumtur.

2016/8/22 08:40:06
Wondershare toolkit dr.fone për iOS (Mac) Rishikimi nga Juan Carlos F për veglën dr.fone - iOS Data Recovery

Gjetur dhe të marrë informacionin që unë isha duke kërkuar për shumë easiy

2016/8/18 08:48:34
dr.fone toolkit - Android Data Recovery (Win) Shqyrtimi. nga Spencer James për veglën dr.fone - Android Data Recovery

dr.fone shikohet vërtetë fotot e mia të humbura, mesazhet dhe kontaktet, ju faleminderit shumë!

2016/8/16 21:25:02
gooooood nga Kare për veglën dr.fone - iOS Data Backup dhe Restore

5 star Unë nuk mund ta imagjinoj këtë app shumë gooooooooooooooooooooooooooooooood

2016/8/15 07:52:19
Comentario de Wondershare dr.fone toolkit Para iOS (Win). nga Audrey për veglën dr.fone - iOS Data Recovery

program i shkëlqyer i ndihmon me të gjitha të dhënat që ju të humbni, gjëra me të vërtetë importates

2016/8/12 22:43:09
Software më të mirë për iOS nga Tyrone Williams për veglën dr.fone - iOS Data Recovery

dr.fone ka një UI tepër të thjeshtë me shpjegohet në mënyrë të mrekullueshme udhëzime hap-pas-hapi, kështu që asgjë nuk mund ndoshta të shkojnë keq. Kjo është më e mira Data Recovery Software unë kam ardhur të gjithë.

2016/8/11 15:18:23
Wonderful nga Jay për veglën dr.fone - iOS sistemin Rimëkëmbjes

program të mrekullueshme dhe shumë të veçantë

2016/8/11 10:44:56
E madhe! nga Eduardo për veglën dr.fone - iOS Data Recovery

Falënderoj Perëndinë për këtë program ajo punon mrekulli !!!!!!!!! Ajo gjeti gjithë txt të isha aq në kërkim për im EEK aq i lumtur =) Unë plotësisht rekomandoj këtë =) God Bless

2016/08/09 16:31:25
dr.fone toolkit - iOS Sistemit Rimëkëmbjes nga Paula për veglën dr.fone - iOS Sistemit Rimëkëmbjes

Thanks so much për fiksimin telefonin tim që ishte mbërthyer në logo Apple

2016/08/09 11:40:24
100% punon nga Klaus Petig për veglën dr.fone - Android Data Recovery

Gjetën një shumë kujtime, faleminderit.

Submit / Kontrolloni Shqyrtime
Shqyrtime Media
Më shumë Rekomandimet nga
dr.fone MJETE Shqyrtime Video
  • Shqyrtuar nga: Android Guy Subsciber The: 412,000+ Views: 138,000+

  • Shqyrtuar nga: Jay Kapoor Subsciber: 161,000+ Views: 20,000+

  • Shqyrtuar nga: GadgetIn Subsciber: 100,000+ Views: 125,000+

  • Shqyrtuar nga: Tech Gëzuar - Android Subsciber: 1,042,000+ Views: 20,000+

Provoni ato, nuk do të turpërohet!
më i lartë