Пробајте го бесплатно

MirrorGo Андроид рекордер

Игра Биг. Игра повеќе. Освои повеќе.

  • Уживајте во вашиот мобилен игри на вашиот компјутер.
  • Одговори на пораките на социјалниот софтвер и SMS брзо на компјутер.
  • Пренос на податоци од компјутер на мобилен телефон.
  • Целосно компатибилен со Windows 10.
Достапно за:

Види & Play Поголема

Целосна контрола над вашиот прст совети

Рекорд, фаќање, споделување.

Синхронизирајте да игра секаде

стабилна платформа

Традиционалните емулатор често водат да игра несреќи.
Уживајте во совршена стабилност игри, игра подолго без страв!

Нема повеќе емулатор Паѓања
За жал, играта е запрена.
добро
Чиста огледало стабилност

Среќавајте на конкуренцијата, победи на натпреварот

играње Предности
огледало конкурент
емулатор конкурент
Глувчето и тастатурата
 
Цел екран
 
Висока дефиниција
 
Screen Capture
рекорд
 
Игра Sync податоци
 
Hot Keys
   

Уживајте во бојното поле

Осврти

31 Осврти

Напиши Преглед

Го сакам !!!

му е единственото нешто што ми беше недостасува во управувањето со мојот Андроид телефон. Велика !!!

од Vona

Добив многу подобра работа

I don `t мора да одат на мојот телефон ми го користат remotly и многу добро ја работи својата работа за мене

по парче

прекрасна

Во последните јас ја најдов.

Со Сабир

Совети и трикови

Нашите клиенти се исто така Симнување:

Андроид Обнова податоци

Закрепне избришани или изгубени податоци од 6000+ Андроид уреди.

Android податоци екстракција (оштетен уред)

Податоци за спасување од скршени Android телефони и таблети во 5 минути.

Андроид Заклучи екран Отстранување

Отстранување на заклучениот екран од Android уреди, без губење на податоци.

Врв