Пробајте го бесплатно

Ветувања за Wondershare ПРОИЗВОДИ

Ви благодариме на сите наши програмери за никогаш не запира обезбедување на топ-кругот на софтвер, маркетинг и услуги на клиентите одделенија за одржување на блиски контакти со нашите драги клиенти, Wondershare е посветен да им служи на 50 000 000+ корисници во изминатите 13 години. Wondersharers и никогаш нема да го заборави ветувањата и да им помогне на корисниците да уживаат во прекрасен дигитални животи.

Заштита на приватноста

Wondershare е посветена на заштита на вашата приватност. Сите ваши лични податоци се криптирани со напредна технологија и заштитени од било малициозни употреба.

СОФТВЕРОТ ЗА телефон / таблета

Само за читање

Wondershare софтвер за мобилни телефони / таблети чита само информации за Вашиот уред и да ги исполнува функциите предвидени од страна на софтвер. Вашите лични податоци нема да бидат складирани во софтверот или на било каков вид на облак.

100% сигурен

Web: Wondershare официјалниот веб-сајт се заштитени со безбедносни служби како Qualys "SSL лаборатории и потврдено дека не сме исполнување на највисоките стандарди.

Софтвер: Wondershare софтвер е 100% сигурно, без вирус или малвер; потврдено од страна на повеќето на анти-вирусен софтвер како McAfee, Нортон, AVG, итн

СОФТВЕРОТ ЗА телефон / таблета

Нема штета на App податоци

Без разлика дали сте со користење Wondershare софтвер за управување, трансфер, или враќање на податоци за апликации на вашиот телефон / таблет, остатокот увери Wondershare софтвер носи апсолутно никаква штета на постоечките податоци апликација на телефон / таблета.

БРЗ ОДГОВОР

Ние го цениме сите наши клиенти и се обврзуваат да обезбедат одлични услуги на клиентите. Ние разбираме колку е важно да се плати целосно внимание на вашите коментари и прашања. Како нашите клиенти, ти си наш највисок приоритет.

Пари гаранција за враќање на

Обидете се пред да ја купите со бесплатен пробен период - па дури и по купувањето, ти си уште се покриени од страна на нашите 7-ден парите назад гаранција .

БЕСПЛАТНИ АЖУРИРАЊА & превземање, LIFETIMW

Бесплатни ажурирања, Доживотна

Како нашите клиенти, вие имате право да уживаат во слободен ажурирања за живот, што значи купување Wondershare производи не само што добива ви најновата верзија, но сите идни надградби бесплатно.

Бесплатно симнување, на животот

Секогаш кога ќе треба да го инсталирате софтверот, секогаш може да ја симнете најновата верзија од Wondershare официјална веб страница.

Wondershare ACHIVEMENTS

13 години искуство во Обнова податоци

250 зЕМЈИ

50 000 000+ GREAT КОРИСНИЦИ

Врв