Пробајте го бесплатно

Услови на употреба

ЗА ПОДОБРА мобилен Живот

Секогаш можете да комуницираат подобро.

Wondershare технологија копродукции, Рибар и нејзината подружница компании прави информации и производи кои се достапни за вас на оваа веб страна, предмет на следниве услови. Со пристапување на овој сајт, вие се согласувате со овие правила и услови. Wondershare го задржува правото да побара сите правни лекови во законот и во капиталот, за секое прекршување на овие одредби и услови.

Сите права кои не се јасно дадени овде се задржани.

Таму се својствени опасностите во користењето на сите достапни софтвер за симнување на интернет, и Wondershare технологија копродукции, Ltd Со ова ќе се советува да бидете сигурни дека ќе се разбере целосно сите ризици, пред да преземете било која од софтвер (вклучувајќи, без ограничување, потенцијал инфекција на вашиот систем од компјутерски вируси и губење на податоци). Вие сте целосно одговорни за соодветна заштита и бекап на податоци и опремата која се користи во врска со било на софтверот.

СЛИКИ: Сите логоа, поздравниот екрани, заглавија страница, слики и графички прикажани на овој сајт се услужни марки, трговски марки и / или трговски фустан (колективно, "марки") на Wondershare или неговите трети лица даватели на лиценци .. Освен како што е изрично дозволено овде , користење, копирање, пренесување, прикажување, модифицирање или дистрибуција на било марки во било која форма или на било кој начин без писмена дозвола од Wondershare е забрането и може да се прекрши на авторските права, заштитен знак, приватноста и другите закони на Кина.

ОБЕШТЕТУВАЊЕ: Вие се согласувате да се брани, и држете го ослободувате Wondershare, нејзините филијали и нивните службеници, директори, агенти и вработени безопасни од и против сите побарувања, загуби, штети, обврски, трошоци и трошоци, вклучувајќи адвокатски такси, кои произлегуваат од или поврзани со вашата содржина, употреба на сајт, или прекршување на било кој од овие услови.

ПОВРАТНИ информации: Било какви коментари или материјали испратени до Wondershare технологија Co, Ltd, вклучувајќи без ограничување повратни информации, како прашања, коментари, предлози или било поврзани со информации во врска со софтвер, овој веб-сајт или било кој други производи, програми или услуги на Wondershare технологија копродукции , Ltd ( "фидбек"), ќе се сметаат за недоверливи. Wondershare технологија копродукции, Ltd нема да има обврска од било кој вид во однос на таквите Повратна информација и треба да биде слободен за репродукција, употреба, открива, изложба, на екранот, се трансформира, да создавате изведени дела и дистрибуција на повратна информација до другите без ограничување и ќе бидат слободни да се користи било идеи, концепти, know-how или техники содржани во повратни информации за каква било цел, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на развивање, производство и маркетинг на производи кои содржат таков фидбек.

Репродукции: Секое овластено репродукции на било кој од информациите содржани во овој документ мора да содржи авторски права, трговски марки или други сопственички легенди на Wondershare технологија копродукции, Ltd, на било копија на материјалите направени од вас. Лиценца за софтвер и користење на овој веб-сајт се регулирани со законите на Кина и на законите на вашата земја.

Авторски права: Copyright на овој веб-сајт (вклучувајќи, без ограничување, текст, графика, логоа, звуци и софтвер) е во сопственост и се лиценцирани од страна на Wondershare технологија копродукции, Ltd Сите материјали содржани на овој сајт се заштитени со кинески и меѓународни Законот за авторски права и не можат да бидат копирани, репродуцира, дистрибуира, пренесува, на екранот, објави прилагодени или решат во било која форма или на кој било начин или во било кој медиум, без претходна писмена дозвола од Wondershare технологија копродукции, Ltd Вие не може да ја измени или да се отстранат сите авторски права или други информации од копии на содржината.

Трговска марка: Wondershare е заштитен знак на Wondershare технологија копродукции, Рибар и правно заштитени со закон. Тоа може да се користи само со претходна писмена дозвола на Wondershare технологија копродукции, Ltd во секој конкретен пример. Употреба на трговска марка Wondershare за комерцијални цели без претходна писмена дозвола од Wondershare ќе претставува злоупотреба на заштитен знак и нелојалната конкуренција во кршење на законот.

За било какви прашања, Ве молиме да влезат во нашиот услуги на клиентите Центар за помош. Ти благодарам.

Трговец платежна информации: Advancer Limited

Трговец платежна адреса: Трето Floor207 Regent Street, Лондон, W1B 3HH, Велика Британија

Врв